ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΦΙΛΕΡΙ

Το φιλέρι...

Φιλέρι είναι μια παλιά ονομασία της γνωστής ποικιλίας σταφυλιού Μοσχοφίλερο και του αντίστοιχου κρασιού. Συνδέσαμε με το όνομά μας με το κρασί γιατί σημαίνει πολλά για τον Έλληνα...είναι η χαλάρωση με καλή παρέα μια γλυκιά βραδιά, η χαρούμενη συνεύρεση με την οικογένεια μια Κυριακή , η ευκαρία να ξαναδούμε φίλους , η γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια αργία, η χαρά μας σε μια μοναδική στιγμή της ζωής μας, η θέληση να ευχαριστήσουμε καλούς συνεργάτες...είναι όλα αυτά που σας προσφέρουμε παντρέυοντας το κρασί με γεύσεις ιδιαίτερες και προσεγμένες!

Γι'αυτό επιλέξαμε ολόφρεσκές πρώτες ύλες μόνο απο μικρούς παραγωγούς που με μεράκι  παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Δημιουργήσαμε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές λίγο πειραγμένες ...αφού τα υλικά μας έπαιξαν με τη φαντασία του Σεφ και της ομάδας του , για να προκύψουν γέυσεις απρόσμενες που χαιδέυουν τις αισθήσεις! Φυσικά δεν αφήσαμε έξω απο το χωρό το κρασί...ψαξαμε για ιδιαίτερες ετικέτες απο μικρά και μεγάλα οινοποιία, που με το άρωμά τους ευχαριστούν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο...και σας προσφέρουμε μια μοναδική ποικιλία στην λίστα των κρασιών μας. Τρυφερά κρεατικά, φρέσκα λαχανικά απο το μποστάνι, μοναδικό κρασί και φυσικά τα γλυκα πειρασμός ...όλα πολύ καλοί λόγοι για παρέα και γιορτή! Χαρείτε τα στον όμορφο εσωτερικό μας χώρο ή στον κήπο μας... μια πράσινη όαση μέσα στην πόλη, με όμορφη πέργκολα και φυτά που δημιουργούν αίσθηση δροσιάς και χαλάρωσης.

Είμαστε στο χώρο της εστίασης απο το 2004 και με όπλα την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, αναλαμβάνουμε την οργάνωση της κάθε κοινωνικής ή επαγγελματικής σας εκδήλωσης σε ένα πολυτελή και ταυτόχρονα πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο! Προσεγμένο μενού, ιδιαίτερες γέυσεις και μοναδικές επιλογές κρασιών θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους σας και θα σας δώσουν ένα ακόμη λόγο να είστε χαρούμενοι στις μοναδικές σας στιγμές. Αφήστε τα όλα σε μάς και χαρείτε το!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας περιμένουμε στο φιλόξενο Φιλέρι!

Λεωφόρος Πέντέλης 109 , Χαλάνδρι

Η γνώμη σας...

η έμπνευσή μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Πεντέλης 109, Χαλάνδρι
filerirestaurant@gmail.com
2106855999

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Τρίτη - Σάββατο : 18:00 - 01:00
Κυριακή : 13:00 - 01:00

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Η απόλαυση θέλει και λίγη οργάνωση...
Κάντε την κράτησή σας!
2106855999

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL