ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Image

 Είμαστε στο χώρο της εστίασης απο το 2004 και με όπλα την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας,   αναλαμβάνουμε την οργάνωση της κάθε κοινωνικής ή επαγγελματικής σας εκδήλωσης σε ένα πολυτελή και ταυτόχρονα πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο! Προσεγμένο μενού, ιδιαίτερες γέυσεις και μοναδικές επιλογές κρασιών θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους σας και θα σας δώσουν ένα ακόμη λόγο να είστε χαρούμενοι στις μοναδικές σας στιγμές.

 Αναλαμβάνουμε γάμους , βαπτίσεις, γιορτές - γεννέθλια, επαγγελματικά γέυματα  και κάθε άλλη κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.
Ο χώρος μας διαθέτει 2 αίθουσες , μια εσωτερική χωρητικότητας 100 ατόμων και μια εξωτερική χωρητικότητας 130 ατόμων. Διακοσμημένες με εξαιρετικό γούστο αποπνέουν αίσθηση πολυτέλειας αλλά και ζεστής φιλοξενίας. Ο εξωτερικός χώρος στον κήπο μας περιβάλλεται απο πλούσια πέργκολα και φυτά αποτελώντας μια δροσερή όαση με ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον.
  

 Θα σας προτείνουμε ένα μενού ανάλογα με τις ανάγκες σας,  με εξαιρετικές γεύσεις βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές σε μια μοντέρνα εκδοχή, που θα δημιουργήσει ο Σεφ και η ομάδα του με ολόφρεσκα ποιοτικά υλικά . Επιλέξτε το εστιατόριο Φιλέρι για το γάμο , την βάπτιση, την επαγγελματική σας εκδήλωση! 

Καλέστε μας στο 2106855999 ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Πεντέλης 109, Χαλάνδρι
filerirestaurant@gmail.com
2106855999

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Τρίτη - Σάββατο : 18:00 - 01:00
Κυριακή : 13:00 - 01:00

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Η απόλαυση θέλει και λίγη οργάνωση...
Κάντε την κράτησή σας!
2106855999

ΕΙΜΑΣΤΕ SOCIAL